WIE IK BEN

Hallo, mijn naam is Hub Roberts, een ervaren elektromonteur met meer dan 42 jaar expertise in elektrotechniek. Geboren en getogen in Oirsbeek, begon ik mijn carrière na mijn MTS-opleiding bij gerenommeerde bedrijven zoals Eurostroom, firma Dassen en EPM als storing monteur. Mijn werkervaring omvat alles, van meterkasten tot complete nieuwbouwinstallaties en renovaties.

Sinds 3 jaar ben ik zelfstandig ondernemer en sta ik altijd voor u klaar, met 24-uurs bereikbaarheid. Bovendien ben ik in het bezit van een VCA-certificaat, wat garant staat voor veiligheid en kwaliteit.

Bij HR Elektro kunt u terecht voor een breed scala aan diensten, waaronder zwakstroom- en krachtstroominstallaties, internetaansluitingen, domotica, tuinverlichting, lichtplanning en zelfs het plaatsen van airconditioning.

Bij HR Elektro bent u verzekerd van vakmanschap en betrouwbaarheid. Neem gerust contact met mij op!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen